Getuigenissen

” Zorgeloos afgewerkt “

Vandaag hebben wij alle formaliteiten zorgeloos kunnen afwerken.  Nogmaals bedankt aan Frank voor de goede service.

” Alles is heel vlot verlopen “

Vorige week werd ons appartement opgeleverd.  Alles is heel vlot verlopen. Bedankt Carl

“Prettige samenwerking”

Van harte dank aan het personeel van TM en vooral aan Carl voor de welgemeende, prettige samenwerking om onze wensen te realiseren.

“Zeer uitgebreide rondleiding”

Dank voor de goede begeleiding en voor de zeer uitgebreide rondleiding. Alles op een vriendschappelijke, ongedwongen warme manier wat we erg appreciëren.

“Geen opdringerige verkoopspraat”

Wij zijn zeer tevreden over jullie professionele omkadering tijdens het aankoopverhaal en dit zonder opdringerige verkoopspraat.

“Kennis van zaken”

Hartelijk dank om ons op het juiste pad te zetten en vervolgens met kennis van zaken ons te begeleiden in de verschillende stappen. En dit allemaal op een aangename manier. 

“Supergoed georganiseerd weekend”

Wij willen jou heel hartelijk danken voor de supergoed georganiseerde bezichtigingsreis, voor de toelichtingen, voor het geduld om alle appartementen te laten zien, en voor alle adviezen. 

“Volop genieten van de zon”

Wij hebben onze sleutel gekregen en genieten volop van de Spaanse zon. Kan je geloven dat we onze eerste afspraak nog hadden willen annuleren? Hartelijk dank voor de goede zorgen en tot later!

“Ligging is top”

Ons appartement bevalt ons enorm: het is nieuw, ruim en kwalitatief en we konden zelf het meubilair kiezen. Ook de ligging is top: rustig, maar toch vlak bij allerlei toeristische plekjes.

“Vriendschappelijke sfeer”

We werden professioneel begeleid van begin tot einde, ook door TM in Spanje. Nooit hadden wij de indruk dat wij “gepusht” werden, alles verliep in een vriendschappelijke sfeer.

“Aangenaam verblijven”

Alles was dik in orde, vanaf de eerste keer dat we naar onze woning zijn geweest. Het was aangenaam verblijven. Bedankt voor de fijne tijd en samenwerking!

“Perfecte kostenraming”

Proficiat! De raming die jullie in Spanje maakten van de totale kostprijs voor onze droomwoning, werd uiteindelijk exact de kostprijs die we betaald hebben!