Arenal Beach

Vanaf €220.000
  • Vanaf €220.000
  • Kleinschalig project

Appartementen

TypeSlaapkamersBadkamersPrijs
Appartement21v.a. 220.000€*
Appartement22v.a. 241.000 €*
* Exclusief kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Arenal Beach wordt gerealiseerd in Calpe, sinds vele jaren één van de topbestemmingen aan de Costa Blanca. Het project, in een hedendaagse, moderne stijl, omvat slechts 28 appartementen in het 14 verdiepingen hoge gebouw met telkens 2 slaapkamers en 2 badkamers.  De mooie, ruime terrassen hebben alle een zon georiënteerd terras.  De 2 penthouses hebben bovendien een spectaculair dakterras van respectievelijk 86 en 92 m². 

Elk appartement is uitgerust met airco ( zowel warm en koud ) en vloerverwarming in de badkamers.  Verder is er voor elke unit een parkeerplaats voorzien.

In de gemeenschappelijke tuin, dewelke zich bevindt bovenop de handelspanden, kan u zonnebaden in de Balinese ligstoelen, gebruik maken van het zwembad met waterval en relaxen in de verwarmde jacuzzi.

Afbeeldingen

Grondplan

Er zijn diverse types appartementen beschikbaar. Om u alvast een idee te geven, kan u hieronder een aantal grondplannen van verschillende units bekijken.

Ligging

De zeer levendige promenade van Calpe biedt u echt alles; een overvloed aan restaurants, bars, winkeltjes,… Calpe staat ook bekend voor de vele activiteiten met vooral veel shoppingmogelijkheden met de shoppingcentra : Calp Central Plaza Shopping Center, Aitana shopping center en het Perlamar shopping center.  Op zaterdagmorgen is er naar aloude gewoonte een fruit- en groentemarkt in de oude stad. Op circa 500 m van Arenal Beach kan u elke dinsdag, donderdag en zaterdag naar de markt.

In Calpe is de invloed van de Valenciaanse cultuur nog heel zichtbaar.  Denken we maar aan de Mudejar Gotische architectuur dewelke we bv. terugvinden in de kerk; Iglesia Vieja en het kasteel.  Daarnaast is er in de nabijheid ook nog de middeleeuwse stad Ifach. Dit is een stedelijke enclave uit de achttiende eeuw.

Met de auto:

Avenida de Los Ejercitos Espanoles
 03710 Calpe (Alicante)

Dichtstbijzijnde luchthavens:

  • Alicante International Airport
  • Valencia International Airport

Dichtstbijzijnde treinstations:

AVE (hogesnelheidstrein) Madrid – Alicante

Stranden

De 14 stranden hebben een totale lengte van 13 km.  Op circa 200 m van Arenal Beach bevindt zich één van de populairste en mooiste stranden aan de Costa Blanca met palmbomen en kristalhelder water.  Dit is duidelijk de ideale plek om te genieten van de zon of om te watersporten zoals duiken, vissen of te zeilen.  

 

 

Verwant

La Ermita del Mediterraneo

La Ermita del Mediterraneo is een kleinschalig, exclusief project met adembenemende zichten

Vanaf €440.000

Sea Senses

Sea Senses in Punta Prima (Torrevieja) beschikt over heel wat faciliteiten: zwembaden, fitness, sauna’s,…

Uitverkocht
Uitverkocht

La Belle Plage ( fase 1 )

Altijd al gedroomd van wonen kort aan zee ? Dan is La Belle Plage een absolute aanrader.

Vanaf €295.000