La Belle Plage ( fase 2 )

Vanaf €295.000
  • Vanaf €295.000
  • Luxe, rust en gezelligheid

Appartementen

Type Slaapkamers Badkamers Prijs
Appartement 2 2 v.a. 295.000 €*
Duplex 3 2 v.a. 396.000 €*
*Exclusief kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Als het altijd uw droom is geweest om te verblijven op enkele stappen van de zee, dan is de locatie van La Belle Plage ideaal; de Middellandse Zee is slechts op enkele meters wandelen. 

De moderne appartementen combineren een hoogstaande afwerking met een fantastisch ontwerp zodat u kan verblijven in alle luxe op deze wondermooie locatie. De appartementen geven allen een zeer open gevoel door de overvloedige lichtinval.  Op het ruime terras met tuin op het gelijkvloers of dakterras op de tweede verdieping kan u naar hartenlust genieten van de zon en een verkwikkende zeebries. Diverse appartementen hebben ofwel zeezicht ofwel zicht op de mooie gemeenschappelijke tuin met zwembaden.

De gemeenschappelijke tuin van La Belle Plage laat u genieten van 2 zwembaden, waarvan 1 voor de allerkleinsten,  alsook een verwarmde jacuzzi voor 6 tot 8 personen, ligbedden en parasols.  

Afbeeldingen

Grondplan

Er zijn diverse types appartementen beschikbaar. Om u alvast een idee te geven, kan u hieronder een aantal grondplannen van verschillende units bekijken.

Ligging

La Belle Plage is gelegen in het uiterste zuiden van de Costa Blanca, in Torre de la Horadada, in een goed ontwikkelde omgeving.  Op korte afstand van de urbanisatie vindt u supermarkten, apotheken, restaurants….

Met de auto

Calle Catamaran 51 , 03191 Torre de la Horadada (Alicante)

Dichtstbijzijnde luchthavens

Alicante International Airport
Murcia International Airport

Dichtstbijzijnde treinstation

AVE (hogesnelheidstrein) Madrid-Alicante Orihuela (Renfe)

Stranden

Het strand voor La Belle Plage, Playa de Las Higuericas, is een fijn zandstrand met een lengte van meer dan 4 kilometer en met een breedte van 50 m.  Hier kan u genieten van de vele strandbars, diverse watersporten, etc…

Verwant

Sea Senses

Sea Senses in Punta Prima (Torrevieja) beschikt over heel wat faciliteiten: zwembaden, fitness, sauna’s,…

Vanaf €470.000

Terrazas de Campoamor

Op enkele minuten rijden van de prachtige baaitjes ten zuiden van Torrevieja.

Vanaf €129.000

Infinity View

Appartementen Type Slaapkamers Badkamers Prijs Appartement 2  2 Uitverkocht Appartement 3  2 v.a. 403.000 €* * Exclusief kosten en onder voorbehoud[…]

Vanaf €403.000